Comedy Night 2021

welkom op onze comedy night!

Op vrijdag 5 november 2021 organiseert JCI Tielt voor de negende keer de JCI Comedy Night in de Tieltse Europahal. Het succes van de JCI Comedy Night zit hem in de perfecte mix van steengoede comedians, een indrukwekkende zaal en een op-en-top verzorgde catering. Met jaarlijks meer dan 500 gasten is de Comedy Night een vaste waarde geworden. Het corona-schrikkeljaar heeft hier niets aan veranderd.


wie zijn de comedians?

Dit jaar verwelkomen we de Dendermondse postbode Amelie Albrecht en Comedian-Mentalist Gili die beiden het beste van zichzelf zullen geven. Samen met Lichterveldenaar Hans Cools als MC vormen zij het gouden trio dat garant staat voor een fantastische avond vol humor van de bovenste plank.


goede sfeer & netwerken

De JCI Tielt Comedy Night blijkt ieder jaar opnieuw dé gelegenheid voor veel West- en Oost-Vlaamse ondernemingen om hun medewerkers, klanten en andere contacten samen te brengen in een ontspannen sfeer waarbij entertainment centraal staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit event na een turbulent jaar dé opportuniteit biedt om uw bedrijf terug positief “in the spotlight” te zetten.


koop uw tickets / reserveer uw tafel via de knop rechtsboven

Wenst u een tafel te reserveren? Of eerder gewoon enkele tickets bestellen? Druk op de knop "comedy night ticket sale" rechtsboven, registreer en kies simpelweg de formule die u op het lijf geschreven is.

Wenst u nog (extra) champagne, cava of tapasplanken op voorhand te kopen? Dat kan natuurlijk ook!

Daarna wordt u uitgenodigd deze te betalen én ontvangt u gelijk uw factuur per mail.

   

covid safe event

We zijn een covid-safe event. Gelieve dan ook uw corona-safe tickets mee te nemen naar ons event.

Geen certificaat of heeft u zich niet laten inenten? Geen probleem, u kan zich de avond zelf laten testen door onze huisapotheker.