¡Hola JCI Tielt!

6 juni 2023 10:40

¡Hola JCI Tielt!

Are you ready for take off?

Vol trots en met minstens evenveel excitement, kijk ik als inkomend Voorzitster samen met de RvB uit om jullie mee te nemen op een Grensverleggende reis.

Het jaarthema “Grensverleggend” verwijst uiteraard naar de pijler “Internationalisme”, maar is tegelijk een woord dat vele ladingen dekt.

Het is enerzijds de bedoeling dat we de wereld naar Tielt, maar JCI Tielt ook naar de wereld brengen. Elke AV willen we jullie onderdompelen in een totaalbeleving waarbij een bepaald land, zijn cuisine, de spreker en de aankleding die internationale sfeer uitademen. Voor deze grensverleggende experiences trekken we af en toe ook eens buiten de Tieltse grenzen! Haal je sombrero alvast uit voor de AV van oktober, want die belooft in de sfeer van “Día de los Muertos” alvast een zotte fiesta te worden!

Anderzijds willen we jullie aanmoedigen om je eigen grenzen te verleggen. Hoe ondernemend is het niet om eens een (commissiedirecteurs)rol op te nemen die toch wel een tikkeltje buiten je comfort zone ligt? Of om eens bij de andere JCI afdelingen te piepen en spontaan een uitstapje naar een afterworkparty van pakweg JCI Kortrijk op poten te zetten?

Vielen Dank alvast om er samen met ons een onvergetelijk avontuur van te maken!

Your captain Melanie and the entire crew wish you a happy flight!