KL-activiteit



Howdy partners! 

Naar jaarlijkse traditie wordt door de nieuwe lichting kandidaat-leden bewezen dat zij in staat zijn volwaardige JCI'ers te kunnen worden...

Daartoe belooft 8 feb 2020 een event voor mensenheugenis te worden. Bereidt u zich alvast voor op een spetterende namiddag, avond en nacht waarbij u ge-entertained zal worden in Western style

De KL-activiteit bestaat uit 2 delen, zijnde de namiddag- en de avondactiviteit. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om enkel deel te nemen aan 1 van beide delen, zowel in de namiddag als tijdens de avond. 

afternoon 

Tijdens de namiddagactiviteit worden de deelnemers opgedeeld in teams die het tegen elkaar zullen opnemen in een reeks van western games, georganiseerd langs een landelijk parcours! De deelnemers zullen hun country-skills kunnen boven halen tijdens o.a. het lasso- en hoefijzerwerpen en het Vlaams kampioenschap stokpaardracen! Het vervoermiddel bij uitstek is uiteraard de huifkar met paarden, "like our ancestors travelled along that great country". Natuurlijk zou dit geen JCI-activiteit zijn als we dit alles niet zouden vergezellen van lekkere drankjes at our mobile saloon ;)!

Wie wordt Vlaams kampioen stokpaardracen? Beleef het met ons mee en schrijf u in! De winnaars van deze spelnamiddag winnen een gratis tasting 's avonds!

PS: vergeet bij koud weer zeker geen warme kleren! Dekentjes worden voorzien... 

evening

Tijdens de avondactiviteit worden jullie in Western style ontvangen met een laid-back apéro (bij goed weer buiten)Live music zal jullie verder onderdompelen in de Westerse wereld. Vervolgens worden jullie uitgenodigd in onze saloon op zolder en mogen jullie de voetjes onder tafel schuiven! Het wordt een waarlijks eetfestijn waar u ongetwijfeld al het water van in de mond krijgt bij het lezen: Varken aan het spit! 

PS: Voor de vegetariërs onder ons zal er een alternatief voorzien worden! Graag dit melden bij de opmerkingen van deze activiteit! 

Ook het diner wordt vergezeld van live music, verzorgd door veteranen in de wereld van blues, country, rockabilly & rock 'n roll. Nadat jullie de buikjes goed gevuld hebben, kunnen jullie de kilo'tjes eraf dansen onder begeleiding van onze live band! De mindere dansers onder ons kunnen hun talenten laten zien in onze saloon, waar er ook een whiskey, rhy and moonshine tasting zal aangeboden worden. 

Voor de winnaars van de namiddagactiviteit, alsook de best verklede JCI'ers, wordt een gratis tasting voorzien!

Gezellig samen zijn in Westerse stijl met goed en veel eten, live muziek, dansen en topnotch tastings

Partners zijn meer dan welkom!!!

Do not forget girls and boys: your costume is your entrance ticket!!! Don't feel like dressing up? A touch of country will be allowed

Schedule

Namiddagactiviteit: Challenges & drinks 

- 14u verzamelen

- 14u30 start activiteit 

Avondactiviteit: Dinner, Live music, dance & drinks 

18u30 doors open



Pricing

volledige dag: 65,00 EUR

- avondactiviteit: 45,00 EUR

- namiddagactiviteit: 20,00 EUR

Praktisch


Locatie:Hoeve De Klemmaert - Langestraat 6 - 8850 Ardooie zat 8 Start: zaterdag 8 februari 2020 14:00
zon 9 Einde: zondag 9 februari 2020 04:00