JCI Tielt Comedy Night 2023Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseert JCI Tielt voor de elfde keer de JCI Comedy Night in de Tieltse Europahal. Het succes van de JCI Comedy Night zit hem in de perfecte mix van steengoede comedians, een indrukwekkende zaal en een op-en-top verzorgde catering. Met jaarlijks meer dan 500 gasten is de Comedy Night een vaste waarde geworden. Het corona-schrikkeljaar heeft hier niets aan veranderd.

Wie zijn de comedians?

Dit jaar verwelkomen we de toppers Stefan Hendrikx en Michael Van Peel die beiden het beste van zichzelf zullen geven. Samen met de MC Claude Willaert, die het EK Meeuwen Schreeuwen organiseert, vormen zij een gouden trio dat garant staat voor een fantastische avond vol humor van de bovenste plank.


Goede sfeer & netwerken.

De JCI Tielt Comedy Night blijkt ieder jaar opnieuw dé gelegenheid voor veel West- en Oost-Vlaamse ondernemingen om hun medewerkers, klanten en andere contacten samen te brengen in een ontspannen sfeer waarbij entertainment centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd dat dit event dé opportuniteit biedt om uw bedrijf positief “in the spotlight” te zetten.

Koop uw tickets / reserveer uw tafel hier!

Wenst u een tafel te reserveren? Of eerder gewoon enkele tickets bestellen? Kies simpelweg hieronder de formule die u op het lijf geschreven is. Wenst u nog (extra) champagne, cava of tapasplanken op voorhand te kopen? Dat kan natuurlijk ook!

Daarna wordt u uitgenodigd deze te betalen én ontvangt u gelijk uw factuur per mail.

Losse tickets

- individueel ticket: € 30,00 ( voor leden: via peepl; voor niet - leden: via eventbrite )

Sponsorformules (leden en niet-leden: via peepl)

- Diamond (€ 650): Tafel met 10 plaatsen (t.w.v € 30,- /pp), 2 tapasplanken , 2 flessen champagne, logo op facebook, tafelschikking en in programmaboekje (1 pag.), projectie in de zaal.
- Robijn (€ 350): Tafel met 5 plaatsen (t.w.v.€ 30,- /pp), 1 tapasplank en 1 fles cava, logo op facebook, op tafelschikking en in het programmaboekje (1/2 pag.), projectie in de zaal (1/2 slide)
- Rosé (€ 150): 2 plaatsen (t.w.v. e 30 ,- /pp.), logo in programmaboekje (1/4 pag.), projectie in de zaal (1/4 slide)

Had je daar graag een hapje en een drankje bij? Dan kan dat uiteraard ook al besproken worden!

- Tapasbord: € 30
- Fles champagne: € 50

Praktisch


Locatie:

Europahal Tielt

zat 7 Start: zaterdag 7 oktober 2023 19:00
zon 8 Einde: zondag 8 oktober 2023 02:00