Karen's nabeschouwing, voorzitterschap 2019-20 #DoodLeuk #corona

26 juni 2020 17:30

Beste lezers,

Als ik terugblik naar het afgelopen werkingsjaar was dit voor mij een bruisende, drukke maar vooral #DoodLeuke periode.

Het jaar is voor mij geweldig gestart in the Surfing Elephant. Het was hip, trendy en een ideale kick off van mijn voorzittersjaar.

Ook in het najaar werden we getrakteerd op geweldige commissies, fijne RvB’s, leuke party’s en gezellige AV’s. In de Kerstperiode konden we onderdompelen in een warm JCI-bad: onze #DoodLeuke Kerstkaart en een fantastische kerstvrouw op onze december-vergadering zorgden voor wat gezelligheid. We pokerden erop los en hadden boeiende sprekers. Toch is het vooral de kandidaat-leden activiteit dat ik persoonlijk het leukste vond! Een toekomst is verzekerd. Kers op de taart was ongetwijfeld de viering van onzen Tom als senator: een bekroning voor zijn harde werk en toewijding aan JCI!!! #tomopoly

En dan gooide Corona roet in het eten… Helaas betekende dit een aflassing van vele geplande evenementen… maar ook een begin van innovatieve commissies! Quarantaine-café, een Virtual Challenge Cup met het fotospel en onze allereerste digitale AV. Corona of niet: JCI Tielt zat niet stil.

Eenmaal de federale coronamaatregelen versoepelen kunnen we iedereen weer met open armen ontvangen. Misschien al een Ladies Night of op de terrasvergadering… We bereiden ons in elk geval volop voor om onze Jaycees maximaal in de watten te leggen van zodra het mag.

Het is meteen ook mijn laatste woordje als voorzitter. Ik geef met plezier de fakkel door aan Anne-Sophie. Zij draait al even mee in de RvB en zal dit dus fantastisch doen! Ik wens haar dan ook een Corona-vrij en #MagnifiekEnergiek jaar toe!

Liefs, Karen Deruddere #DoodLeuk 2019_20