JCI Tielt kaapt awards weg op JCI Vlaams Congres Torhout

25 mei 2019 23:50

Op het jaarlijkse JCI Vlaams Congres, in 2019 georganiseerd te Torhout, kaapte JCI Tielt twee JCI Awards weg: Award Beste Senator en Award Beste Voorzitter.

Jaarlijks worden individuele JCI-leden gelauwerd op het JCI Vlaamse congres. In diverse categorieën dingen JCI-leden mee voor een erkenning voor hun inzet het voorbije werkingsjaar. In 2019 name JCI Tielt twee beeldjes mee naar huis:

  • Helen Michel werd gelauwerd met de Award Beste Senator voor haar inzet het voorbije jaar. Niet alleen is ze zeer gekend en zeer geliefd bij alle leden van JCI Tielt en is Helen nog steeds zeer actief binnen JCI Tielt, maar bovendien nam zij de vorobije jaren engagementen op binnen de RvB van JCI Vlaanderen, is zij pas president van JCI Tielt, TIF-trainer, Hoofdtrainer FLAC 2018-19, enz.
  • Tom Devolder werd gelauwerd met de Award Beste Voorzitter (afdelingen met meer dan 25 leden). De jury wist zijn originele aanpak van leiding, zijn organisatieskills en de inspriatie en innovatie die bij in JCI Tielt injecteert ten zeerste te appreciëren.

Vanuit JCI TIelt zijn we zeer verheugd om opnieuw in the picture te komen als zeer dynamische JCI-afdeling. In het huidig werkingsjaar telde JCI Tielt, inclusief de nieuwe kandidaat-leden, 67 leden - waarmee zij de grootste afdeling van België is - en organiseerde zij dankzij maar liefst 12 commissies evenementen als de 7e editie van de JCI Tielt Comedy Night en de Vlaamse JCI Open Vormingdag 2018alsook behartigde zij projecten zoals JCI LiftUp rond gratis bijscholing voor studenten eerste graad secundair onderwijs en JCI Transformers rond technische scholing en de technische arbeidsmarkt.

In september 2019 organiseert JCI Belgium het JCI Nationaal Congres, waarop niet individuele leden maar projecten worden gelauwerd. Na nationale awards te hebben gewonnen in 2016 (organisatie JCI VC2016 Tielt), 2017 (JCI Tielt Comedy Night & merit Nacht van de Pracht) en 2018 (Lift Up by JCI Tielt) is JCI Tielt er in 2019 opnieuw op gebrand om een aantal mooie projectdossiers in te dienen.