Insights Discovery: persoonlijk profielDit is de basistraining rond uw persoonlijk Insights profiel, en de noodzakelijke training om andere Insights-gerelateerde vormingen te volgen.

Info vanop de TIF-site:

"De deelnemers vullen vooraf een vragenlijst in met 25 meerkeuzevragen. Aan de hand hiervan wordt een profiel opgesteld, een gedetailleerd persoonlijk verslag van ten minste 20 pagina’s dat inzicht geeft in de eigen (werk)stijl en de invloed hiervan op zowel de zakelijke als persoonlijke omgeving. Het uitgangspunt van het Profiel is dat ieder persoon uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Het laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Aan deze training kunnen enkel JCI leden deelnemen, aan het profiel is een extra kost per persoon verbonden."

De kost van deze training is € 55,00, hetzij € 22,50 voor de training mét ontbijt, drank en tussendoortje en € 32,50 voor uw persoonlijk Insightsprofiel.
Memo: voor elk Insightsprofiel betaalt JCI Tielt € 65,00; dus de helft van de kost van uw profiel wordt gedragen door JCI Tielt.

Let op: omwille van praktische organisatie zijn de inschrijvingen beperkt tot 12 personen!

Trainer van dienst is niemand minder dan onze eigenste Helen!

Tot slot: er is een ontbijt voorzien, dus kom zeker op tijd ;-)

Praktisch


Locatie:

Fyr Consulting

zat 15 Start: zaterdag 15 december 2018 08:00
zat 15 Einde: zaterdag 15 december 2018 12:30