AV Januari 2019 - NieuwjaarsAV mét oud-leden en partnersNaar goede gewoonte zetten we bij JCI Tielt het nieuwe jaar in met een traditionele Nieuwjaars-AV waarop onze oud-leden en partners welkom zijn.

We zorgen zoals gebruikelijk voor een leuke receptie, een gevatte AV en een boeiende spreker. En evident ook een Bartime; want wat zouden we zijn zonder :-).

Spreker van dienst is regisseur Jan Verheyen. Met twaalf langspeelfilms op zijn palmares is Jan Verheyen (1963) niet weg te denken uit het Vlaamse filmlandschap. Ook als presentator en organisator verdiende hij meer dan zijn strepen. Ooit organiseerde hij het Filmfestival van Knokke-Heist en verdeelde de meest succesvolle films in Vlaanderen. Tot hij in de VS gaat leren hoe je zelf films maakt. Naast die talloze films en reeksen groeit Jan Verheyen uit tot een heuse Vlaamse Radio- en TV-vedette. Als je wil ingewijd worden in de wondere wereld van de film of de eigenzinnige kijk van een artiest op de politiek of de culturele elite wil horen, moet u bij Jan terecht.

The making of ... een film is een hele onderneming

Jan Verheyen zal spreken over het boeiende samenspel dat op een filmset ontstaat en de uitdagingen die om de hoek komen kijken om hier leiding aan te geven. Voor zijn films doet jan Verheyen soms beroep op een cast en crew die wel uit twintig verschillende nationaliteiten bestaat. U krijgt een unieke kijk op alle tegenslagen en triomfen waar een filmploeg .. en zijn regisseur mee te maken krijgt.

p.s.1: aan oud-leden en partners rekenen we gewoon de kostprijs van de menu bij de Shamrock door.
p.s.2
: een inschrijving annuleren kan tot en met de zondag vóór de AV. maandagvroeg worden de aantallen aan de Shamrock doorgegeven en kan er niet meer geannuleerd worden. Bij niet opdagen werken wij met een no show fee.

Praktisch


Locatie:Shamrock di 15 Start: dinsdag 15 januari 2019 19:30