AV November 2018 - Trio Bedrijfsbezoek AV!



Anders dan vorige jaren gaat de bedrijfsbezoek-AV door in november. Teneinde de keuzecultuur maximaal van dienst te zijn, staan er voor deze AV niet één... niet twee... maar drie bedrijven in de aanbieding....!

Voor de eerste twee bedrijven zullen er twee groepen worden gevormd van maximum 20 leden. Je keuze zal je kunnen opgeven na de AV van oktober 2018.

De ene groep gaat naar de fonkelnieuwe Agristo-vestiging te Wielsbeke waar aan de lopende banden frietjes en andere aardappelproducten worden geproduceerd. Je zal nog nooit zoveel versgebakken frietjes hebben gezien zonder er maar één te hebben geproefd :-). Meer informatie over Agristo tref je hier aan: https://www.agristo.com/nl .

De andere groep gaat naar de groene energiecentrale A&S Energie te Oostrozebeke, een 50/50 samenwerking tussen groene stroombedrijf Aspiravi NV en bouw- en spaanplaatspecialist Unilin bvba. Deze centrale verwerkt jaarlijks 180.000 ton niet-recycleerbaar houtafval tot groene stroom voor 55.000 gezinnen. Meer info op http://www.a-s-energie.be/ .

Wie wenst te carpoolen voor deze verplaatsing kan dat, want de bedrijven liggen langs dezelfde baan op 3,2 kilometer van elkaar.

Na deze bedrijfsbezoeken zetten we de AV verder in de eveneens fonkelnieuwe bedrijfsgebouwen van het derde en laatste bedrijf, het jullie allen gekende Fyr Consulting (van ons Helen) in Tielt/Marialoop. Dus geen Annex/Shamrock deze maand.

Programma:

  • 18u00: Bedrijfsbezoek. Afspraak ter plekke.
    • A&S Energie, Nieuwenhovestraat 5 te 8780 Oostrozebeke (langs de vaart)
    • Agristo, Ridder De Ghellinckstraat 9 te 8710 Wielsbeke (bijna langs de vaart)
  • 20u00: AV november 2018
    • Locatie: Fyr Consulting, Marialoopsesteenweg 18 te 8700 Tielt.

Memo:

  • als je registreert moet je: a.) het bedrijf dat je wenst te bezoeken op te geven én b.) aanduiden dat je ook naar de navolgende AV komt (of aanduiden dat je enkel naar de navolgende AV komt). Je bent niet automatisch ingeschreven als je enkel een bedrijfsbezoek selecteert;
  • gelieve slechts één bedrijf aan te kruisen (er is geen validatie op het formulier waardoor je alle twee de bedrijven kan selecteren, maar we vertrouwen erop dat elk lid dit correct invult);
  • zolang de inschrijvingen lopen en een bedrijfsbezoek niet volgeboekt is kan je via Peepl je keuze wijzigen.

Praktisch


Locatie:

Fyr Consulting

di 20 Start: dinsdag 20 november 2018 18:00
di 20 Einde: dinsdag 20 november 2018 23:55