JCI Tielt

JCI Tielt Comedy Night

Welkom op onze comedy night!

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseert JCI Tielt voor de elfde keer de JCI Comedy Night in de Tieltse Europahal. Het succes van de JCI Comedy Night zit hem in de perfecte mix van steengoede comedians, een indrukwekkende zaal en een op-en-top verzorgde catering. Met jaarlijks meer dan 400 gasten is de Comedy Night een vaste waarde geworden.

Wie zijn de comedians?

Dit jaar verwelkomen we de toppers Steven Hendrikx en Michael Van Peel die beiden het beste van zichzelf zullen geven. Samen met de MC Claude Willaert vormen zij een gouden trio dat garant staat voor een fantastische avond vol humor van de bovenste plank.

Goede sfeer & netwerken

De JCI Tielt Comedy Night blijkt ieder jaar opnieuw dé gelegenheid voor veel West- en Oost-Vlaamse ondernemingen om hun medewerkers, klanten en andere contacten samen te brengen in een ontspannen sfeer waarbij entertainment centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd dat dit event dé opportuniteit biedt om uw bedrijf positief “in the spotlight” te zetten en andere ondernemers te ontmoeten.

JCI Tielt Comedy Night

Koop uw tickets / reserveer uw tafel hier!

Wenst u een tafel te reserveren? Of eerder gewoon enkele tickets bestellen? Kies simpelweg hieronder de formule die u op het lijf geschreven is. Wenst u nog (extra) champagne, cava of tapasplanken op voorhand te kopen? Dat kan natuurlijk ook!

Daarna wordt u uitgenodigd deze te betalen én ontvangt u gelijk uw factuur per mail.

Losse tickets

- individueel ticket: € 30,00 (voor leden: via peepl; voor niet - leden: via eventbritehttps://comedy-jci-tielt.eventbrite.be )

Sponsorformules (leden en niet-leden: via peepl)

- Diamond (€ 650): Tafel met 10 plaatsen (t.w.v € 30,- /pp), 2 tapasplanken , 2 flessen champagne, logo op facebook, tafelschikking en in programmaboekje (1 pag.), projectie in de zaal.
- Robijn (€ 350): Tafel met 5 plaatsen (t.w.v.€ 30,- /pp), 1 tapasplank en 1 fles cava, logo op facebook, op tafelschikking en in het programmaboekje (1/2 pag.), projectie in de zaal (1/2 slide)
- Rosé (€ 150): 2 plaatsen (t.w.v. e 30 ,- /pp.), logo in programmaboekje (1/4 pag.), projectie in de zaal (1/4 slide)

Had je daar graag een hapje en een drankje bij? Dan kan dat uiteraard ook al besproken worden!

- Tapasbord: € 30
- Fles champagne: € 50

Facturatiegegevens

Confirmation

Register