JCI Tielt

Inschrijving Open AV JCI Tielt (maart 2022)

JCI Tielt is een onderdeel van Junior Chamber International, een internationale organisatie van jonge (max 40j) ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemende voortrekkers.

In maart houden wij traditioneel een Open AV ('vrienden-AV' in de volksmond). Iedereen die geïnteresseerd is in de werking van JCI Tielt kan deelnemen aan deze vergadering.

Op de prijs van het dinner na, is deze Open AV volledig vrijblijvend. Beslis je na deze vergadering dat het boeiend was maar dat JCI Tielt niets voor jou is, of wil je ons enkel eens bezoeken omdat een vriend of kennis lid is, dan kan dit perfect.

* Memo: dit formulier is enkel voor niet-JCI-leden die wensten deel te nemen. Deelnemende JCI-leden dienen in te schrijven via Peepl.

Inschrijving Open AV JCI Tielt (maart 2022)

Via onderstaand formulier kunt u zich als niet-lid* registreren voor onze Open AV van maart 2022. U ontvangt nog een bevestiging na inschrijving. De kost bedraagt € 37,00, wat louter de doorrekening is van de kost voor uw dinner in de Shamrock. Dit kan op voorhand worden overgeschreven of ter plekke worden betaald.

Uw gegevens

Contactgegevens

Facturatiegegevens (enkel indien verschillend)

Confirmation

Register